Cal Tech Gates -
Thomas Laboratory

Pasadena, CA

Charles C. Gates and Franklin Thomas Laboratory on the campus of California Institute of Technology (Caltech) in Pasadena, California houses the Department of Mechanical and Civil Engineering. The 54,300 SF renovation ushers in much need modernization and code upgrades which will help advance research and engineering at Caltech. New donor recognition building identification is in keeping with historic bronze letters while the interior signs bring an element of contemporary design that compliments the interior architecture.

Project Details

Client:California Institute of Technology
Design Team: Nick Groh, Clint Woesner
Architect: AC Martin
Fabricator: CA Signs / Pulp Studio
Date Completed: 2016

  • Environment
  • Environment Graphics
  • Signage
  • Wayfinding